Suchen
Euro
Deutsch

Projekt

  • Kedvezményezett neve: WITEG-KŐPORC Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
  • Projekt címe: A Witeg-Kőporc Kft. piaci megjelenésének támogatása
  • Szerződött támogatás összege: 5 103 500 Ft
  • Támogatás mértéke: 50%
  • Projekt befejezési dátuma: 2018.03.01.
  • Projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2016-00100

Projekt leírás:

A Witeg-Kőporc Kft. 1991-ben alakult belföldi magánszemélyek illetve a Witeg Labortechnik GmbH közreműködésével, fő tevékenysége a háztartási kerámia gyártása. Tevékenységünk több fontos részre osztható. Profilunk egyik jelentős részét a laboratóriumi, gyógyszertári és egyéb egészségügyi porcelán és üveg termékek gyártása és forgalmazása képezi. Másik fő tevékenységi kört a porcelán dísztárgyak gyártása, illetve dekorálása jelenti. Termékeink dekorációja a cégünk által alapított nyomdaüzemben készülő, magashőfokú és művészeti aszisztenseink által megtervezett, kellemes színárnyalatú beégethető dekorokkal történik, illetve teljesen egyedi, és minden művészeti elvárásnak megfelelő kézifestett termékeink szakavatott porcelánfestőink "érdeme". Tevékenységünk jelentős részét alkotja konyhai és háztartási porcelán és üvegtermékek gyártása és forgalmazása is. Egyedi fazonú és dekorációjú igényes kivitelű konyhai termékeink kiváló minőségüknek, egyedi és igényes kivitelezésüknek, és a hasonló minőségű termékekkel szemben mutatkozó alacsony áruknak köszönhetően nem csak a háziasszonyok körében nagyon népszerűek.

A projekt keretében a Witeg-Kőporc Kft. piaci megjelenésének támogatása érdekében piackutatás elkészítése, romániai árubemutató szervezése és lebonyolítása, valamint ehhez kapcsolódóan különböző marketingtevékenységek elkészítése valósult meg. A piackutatás célzottan az elérendő, román piacra vonatkozóan készült el. A piackutatás hozzájárult ahhoz, hogy pontosan fel tudjuk mérni, hogy mely szegmenseket, milyen módszerekkel tudunk elérni. A termékbemutatók lebonyolítása Románia területén, azon belül Erdély régió keleti részén történt, ahol nagyszámú magyar ajkú lakosság is él, de Románia más területeitől sem fekszik messze. A termékbemutatók két városban 2-2 napos időtartamban kerültek megrendezésre. Külön-külön árubemutatón kerültek bemutatásra az egészségügyi és laboratóriumi, a és promóciós termékek illetve a dekor előállítási lehetőségek. A Romániában megrendezésre kerülő árubemutatók elősegítik, hogy cégünk ismertséget szerezzen a román piacon. Az érdeklődők személyesen, testközelből ismerkedhetnek meg termékeinkkel és cégünk képviselőivel. Az árubemutató eredményeként várhatóan növekedni fognak a román piacról érkező megrendeléseink. A termékbemutató szervezése továbbá kiváló alkalom üzleti kapcsolatok kialakítására, így a projekt megvalósítása során hosszútávú eredményes együttműködések születhetnek.

A projekt során beszerzésre kerültek különböző nem terjesztési célú, többször használatos marketing eszközök, úgy mint roll-up, pop-up fal, molinó. Elkészült a vállalkozás tevékenységét bemutató cégbemutató és imázsfilm. Fejlesztésre kerül a cég honlapja, mely ezt követően három nyelven vált olvashatóvá. A projekt keretében beszerzendő marketing eszközöket több hasonló rendezvényen tudjuk használni a jövőben. Ez hozzájárul cégünk megjelenésének erősítéséhez. A több nyelvű honlap szintén hozzájárul a vállalat külhoni megítéléséhez és erősítéséhez.